Нашият Екип

Таня Бриклер, Управител
Таня притежава магистърска степен по Индустриално-Организационна психология от Southern Illinois University Edwardsville, USA. През своите 18 години опит в организационно консултиране, психологическо тестиране, подбор на кадри и обучения, Таня е създала методика за 360-градусова обратна връзка, широко използвана от компании в различни сектори в България. Преди да стане част от Прометрикс, Таня е част от екипа на „OS Bulgaria”, а в Прометрикс тя продължава активно да работи по създаване на тестове и компетентностни модели, организиране и провеждане на assessment & development center и оптимизиране на процедурите на подбор и оценка на работното представяне.
 
Светослав Занев, Business Development Manager
Светослав е доктор по философия към Софийски университет и притежава богат опит в създаването, стандартизирането и адаптирането на научно-базирани психологически инструменти за България. След дългогодишен стаж в Института по психология на МВР, той продължава да е консултант в частни и държавни структури по проекти, свързани с идентифициране на таланти, разработване на програми за развитие, коучинг, повишаване на ангажираността и др. Допълнително, Светослав се занимава с оценяване и повишаване на интегритета на работното място, както и с превенция на контрапродуктивни поведения. Преди да стане част от екипа на Прометрикс, Светослав е управител на “OS Bulgaria”.
 
Николай Николов, Директор Изследвания и развитие
Николай разполага със солидно академично минало, което включва постдокторантура по Организационна психология.  Той има над 20 години практически опит в разработването и адаптирането на психометрични тестове. Преди да стане част от екипа на Прометрикс е работил в Института по Психология на МВР и в „OS Bulgaria”. Николай ръководи и участва в различни консултантски проекти, провежда множество анкетни проучвания и непоколебимо намира научно решение за всяко клиентско запитване. Грижовен, харизматичен и прецизен, той често води обученията, които компанията ни организира.
 
Деница Друмева, Маркетинг директор
Деница е магистър по специалност „Търговски бизнес“, с две бакалавърски степени зад гърба си – „Икономика на търговията“ и „Маркетинг“ към Икономически университет – Варна. Преди да се присъедини към Прометрикс, Деница е част от екипа на „OS Bulgaria“, където управлява дейностите на компанията, свързани с продажби, маркетинг и финанси. Опитът ѝ включва организиране на обучения, координация на вътрешнофирмени проекти и работа с клиенти. В Прометрикс тя отговаря за маркетинговото позициониране на организацията. Съвместно с дейността си в Прометрикс, Деница е управител и на неправителствената организация Хестия, чиято мисия подобряване на диагностичните практики в изследванията на детското психично, социално и емоционално развитие.
 
Камелия Теллалова, HR консултант
По образование психолог, със завършена магистратура Криминална Психология, Камелия специализира в изследването на факторите и поведенията, които оказват влияние върху представянето на човек на работното място. Участва в проекти за подбор, 360-градусова обратна връзка, assessment & development center, както и оценявания с психометрични тестове. Тя често провежда нашите интерпретации и интервюта. Камелия е сертифициран специалист в областите емоционална интелигентност и поведенчески анализ, с придобити дипломи от академията на Пол Екман в Manchester, UK. 
 
Мила Атанасова, HR консултант
Бакалавър по „Психология“ и магистър по „Семейно консултиране“, Мила отговаря за работата с клиенти, свързана с оценявания с психометрични тестове, assessment & development center и 360-градусови обратни връзки. Тя е аналитична и има богат опит в подкрепата и консултирането на хора по разнообразни въпроси, придобит от работата ѝ в различни организации и в провеждането на програми за психологическо подпомагане на служители.
 
Мирела Великова, HR консултант
Мирела е придобила своите академични степени в областта на психологията в Англия. Тя е бакалавър по „Психология“ от Royal Holloway University  of London и магистър от University College London. Член е на Британското Психологическо Дружество и е деен организатор на стажове по психология за чуждестранни студенти в България. В Прометрикс Мирела консултира клиентите ни и работи по оценявания с тестове, assessment & development center и 360-градусови обратни връзки.
 
Тамара Гешева, Back office координатор
Тамара има над 20 години опит в сферата на офис мениджмънта. Организирана и комуникативна, тя съдейства на клиентите с техните технически запитвания и е координатор на платформата ни за онлайн оценявания „Assessia“.
 
Диана Боянова, Главен психометрик
Диана е доктор по „Психология“ към БАН, с пост-докторска специализация в Universidad Catolica de Chile, фокусирана върху оценка на когнитивните способности и мотивацията за учене. Има специализации по личностна психология във Финландия и Люксембург и е член на Европейската асоциация по личностна психология. Диана има над 20 години опит в работата с психологически тестове и статистически анализ на данни, а в Прометрикс тя е ангажирана със създаване на психологичени тестове за подбор, адаптиране на чуждоезикови психологични тестове и анализ на статистически и психометрични данни.
 
Константин Видев, Младши психометрик
Константин учи психология към Софийски университет и в Прометрикс той работи активно по адаптацията и стандартизацията на психометрични тестове, грижейки се те да работят максимално ефективно. Със силно приявели аналитичност и любознателност, той се занимава и с психологически експерименти и научна работа.
 
Ирена Петкова, Психолог
Ирена е психолог със специализация в сферата на клиничната психология с психоаналитична перспектива, придобити от ПУ „Паисий Хилендарски“ и НБУ. Тя е квалифициран психотерапевт, а в Прометрикс Ирена организира и координира сертификационните обучения за специалисти в областта на социалната дейност, консултира клиенти за приложението на различни методики и разработва информативни статии и материали в областта на психологията. 
 
Ина Пенкова, Експерт Комуникации
С академична специализация „Връзки с обществеността“ и „Организационна психология“, придобити от Софийски университет, Ина се грижи за публичните комуникации и създаването и развиване на партньорствата ни. Тя е главен участник в организацията на нашите събития, провежда комуникационни активности и създава и разпространява полезно и интересно съдържание за нашите клиенти и партньори.
 
Мартина Тонева, Бранд Мениджър
Мартина е бакалавър по психология от Brunel University London и сертифициран кариерен консултант към Global Career Development Facilitator, а в момента завършва магистър по Бранд Мениджмънт. Тя е организирана и притежава can-do attitude, който и помага да развива бранда Nextstep и събитието Future Makers. Също така, Мартина провежда индивидуални кариерни консултации за ученици и студенти.
 
Мартина Банкова, Специалист Маркетинг и Комуникации
Мартина притежава бакалавър „Маркетинг мениджмънт“ от шведския университет Jönköping University. Като част от екипа на Прометрикс, тя поддържа социалните медии и сайтът на компанията, работи по маркетинговата и комуникационна стратегия на Прометрикс и отговаря за разпознаваемостта и позиционирането на компанията.
 
Георги Бозуков, IT специалист
Георги започва професионалната си реализация в света на информационните технологии с обучение в IT Talents Training Camp. В Прометрикс той разработва уеб приложения, които са интуитивни, бързи и сигурни за ползване, свързани с 360-градусови обратни връзки и други проекти.